Acasă Nova TV

Conducerea municipalității s-a întâlnit cu medieșenii din zona Gravorilor

469
Conducerea municipalității s-a întâlnit cu medieșenii

Conducerea municipalității continuă seria întâlnirilor cu medieșenii.

În această săptămână, edilii Mediașului au fost prezenți în cartierul Vitrometan, în zona străzilor Gravorilor și Bucegi, iar discuțiile s-au axat pe investițiile derulate de către primărie.

Primarul Gheorghe Roman, Viceprimarul Christine Thellmann și alți factori responsabili din cadrul administrației publice locale, s-au întâlnit cu medieșenii care locuiesc în zona străzii Gravorilor. Printre subiectele abordate au fost invesțiile din această zonă a orașului, dar și prioritățile municipalității pentru anii următori.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, am dori o întâlnire cu edili Mediasului, respectiv dl primar Gheorghe Roman și cei de la tehnic, administrația domeniului public, plus din celelalte compartimente cu cei din zona Aleea Sovata+Sovata.Vă rog sa țineți cont ca este o zonă care a luat ființă în jurul anilor 1947-1949, și din acea perioadă nu s-a mai făcut nici o modernizare a acestei zone. Vă așteptăm cât de repede posibil pentru discuții, vă rugăm să anunțați în prealabil data întrevederii. Mulțumiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here