Acasă Nova TV

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită la Copșa Mică | Foto

211

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită la Copșa Mică.

Luni începând cu ora 12:00, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială, a organizat o întrunire ocazionată de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

„Ca în fiecare an, 10 din cele 15 de vârstnice cuprinse în Centrul de îngrijire la domiciliu, au putut depăna amintiri într-un cadru intim, la Clubul Seniorilor. Primarul Mihalache Tudor Daniel a dăruit doamnelor prezente câte un trandafir, urându-le multă sănătate şi bucurii, iar vârstnicele prezente au profitat de ocazia de a discuta cu el despre diverse probleme cetăţeneşti.

Anul acesta a fost prezentă la eveniment şi o delegaţie a SC Sometra SA condusă de Directorul Christos Efstathiadis, care a urat doamnelor multă sănătate şi a anunţat, cu această ocazie, că va sponsoriza o mare parte din cheltuielile de întreţinere ale Clubului Seniorilor. Le-au mai fost alături deasemenea şi un grup de elevi ai clasei a V-a, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, care a pregătit un program artistic, sub îndrumarea Profesorului Suciu Aurelian. Nu a lipsit de la întălnirea cu vârstnicele echipajul SMURD Copşa Mică, care le-a făcut doamnelor prezente o serie de teste medicale.

Sperăm că persoanele de vârsta a treia prezente s-au bucurat de micile surprize pe care șeful Serviciului Public de Asistenţă Socială, Benko Sandor, împreună cu cele patru îngrijitoare la domiciliu, le-au pregătit pentru ele. Le dorim tuturor persoanelor vârstinice din localitate multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și le mulțumim pentru implicarea în viața socială a orașului” se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Copșa Mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.