Acasă Revista Presei

Neclaritatea întrebării și asocierea cu Liviu Dragnea printre cauzele eșecului Referendumului

242
Vasile Bănescu cauze nevalidarea referendumului
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a vorbit la postul de radio RFI, despre cauzele care în opinia lui au dus la nevalidarea referendumului pentru redefinirea familiei.

Sunt mai multe cauze pentru neîntrunirea cvorumului: politizarea evenimentului, asocierea referendumului cu Liviu Dragnea, neclaritatea întrebării puse în cadrul referendumului. (…)

Nu este înfrângerea Bisericii, este a celor care s-au lăsat captivi indiferenței personale, ignorării mizei acestui referendum și manipulărilor în special din mediul online, a spus Vasile Bănescu.

În ceea ce privește tema adopției de copii de către cuplurile formate din persoane de același sex, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a spus că nu crede că în România se va întâmpla așa ceva.

Cred că nu se va ajunge în societatea românească la adopția de copii de către cuplurile homosexuale. Este o tema excesiv fluturată de unii. Nu consider că acesta este un pericol iminent, dar nu subestimez influența ideologică care punctual este adesea foarte intens promovată de vârfurile ideologiei LGBT-iste. Știm că nu doar la noi, dar mai ales în spațiile apusene, această ideologie este una reală, manifestată intens”.

Ascultă interviul complet pe RFI

Articolul precedentSe caută asistenți maternali profesioniști în județul Sibiu | VEZI amănunte
Articolul următorStatul german fraudat cu 21 milioane Euro de români | Percheziții și la Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.