Acasă Sport

DA încă o victorie | Gaz Metan învinge în deplasare pe Sepsi

327
victorie gaz metan la sepsi

Gaz Metan Mediaș a reușit o nouă victorie, de această dată în deplasare la Sfântu Gheorghe. Într-un meci contând pentru etapa a 11-a Gazu a câștigat cu 1-2 în fața lui Sepsi.

Gazdele de la Sepsi au deschis scorul în minutul 31 atunci când Hamed a fost găsit excelent în interiorul careului de unde l-a executat pe Pleșca. (VEZI GOLUL AICI)

Bucuria gazdelor a durat numai șapte minute. În minutul 38 Cristea restabilește egalitatea. Fundașul central al gazului înscrie cu capul după o centrare perfectă a lui Caiado. (VEZI GOLUL AICI)

În minutul 78 Carlos Fortes ratează ocazia de înscrie după ce a scăpat singur spre poarta adversă dar a tras în portarul Niczuli (VEZI RATAREA LUI FORTES). Sepsi a ratat golul victoriei în minutul 87, atunci când Vașvari a șutat cu latul din 7 metri, după o pasă din flancul stâng, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Pleșca.

La două minute de la ratarea gazdelor, Gaz Metan dă lovitura decisivă. În minutul 89 Caiado înscrie din interiorul careului după o deviere a lui Marius Constantin. (VEZI GOLUL VICTORIEI)

Scor final Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan 1:2.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here