Acasă Revista Presei

OPINIE Biserica, prin capii ei, ruptă de realitate | Îndepărtată de popor, a intrat în jocul politicului

263
E limpede ca lumina zilei că în această perioadă, în care s-a vorbit mai mult decât niciodată în ultimii ani despre credință, nici partidele, nici Biserica n-au avut niciun Dumnezeu, scrie Clarice Dinu într-o opinie pe hotnews.ro.

De această dată, reacția românilor a fost cea corectă. Faptul că au boicotat masiv referendumul pentru familie nu înseamnă că sunt mai puțin credincioși. Dimpotrivă, este de părere jurnalista.

Clarice Dinu

În acest moment PSD este într-o relație nefirească cu cetățeanul, iar testul acestor două zile de referendum arată dimensiunea dezastrului. PSD este total rupt de realitatea socială a acestei țări, trăgând tot mai tenace, zi de zi, de doi ani încoace, nu pentru salvarea/prosperitatea ei, ci a liderului său suprem.

Pentru PSDragnea acest referendum nu a fost nici pe departe despre valori și morală, ci despre Liviu Dragnea, care iubește oamenii la fel cum un crocodil își iubește prada. Însă de această dată pentru Liviu Dragnea n-a mai tras nici activul, iar cei pe care a vrut să-i păcălească cu gay-ii care fură copii nu au căzut în plasă. (…)

DRAGNEA BISERICA ORTODOXALa fel de ruptă de realitate s-a arătat și Biserica, prin capii ei. Într-o îndepărtare de popor, a intrat în jocul politicului, încercând să dea dovadă de putere și să obțină certificat de negociere. Pagubele sunt însă enorme, iar reconstrucția de durată.

Mulți pe care-i cunosc sunt adepții căsătoriei dintre un bărbat și o femeie, însă nu s-au dus la vot. Pentru că BOR nu e Dumnezeu, scrie Clarice Dinu.

Citește mai mult pe hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here