Acasă Sibiu

In memoriam Lucian Gancea polițistul decedat în misiune acum 7 ani

546

In memoriam Lucian Gancea polițistul decedat în misiune acum 7 ani.

Polițiștii sibieni nu l-au uitat pe cel care le-a fost coleg și care a murit în misiune în anul 2011. Sâmbătă, aceștia vor participa la o slujbă de pomenire care se va desfășura la Cimitirul Municipal.

„În ziua de 14 octombrie  se împlinesc șapte ani de când Poliția Română a pierdut un adevărat profesionist, iar noi un coleg devotat și un prieten de încredere. Din păcate, Lucian Gancea, <<Puștiul>>, a onorat cu prețul vieții jurământul de credință al acestei profesii în care suntem expuși zilnic pericolului, de orice fel.

Așa că, în această perioadă, suntem datori cu toții să-l amintim în rugăciunile noastre și să fim alături de familia lui greu încercată. Sâmbătă, 13 octombrie 2018, începând cu orele 11:00, vom sta încă o dată la căpătâiul lui Lucian, la Cimitirul Municipal, unde va avea loc slujba de pomenire a șapte ani de când Cerul și-a mai revendicat un înger. Zâmbetul lui Lucian, omenia și dragostea lui pentru viață sunt amintiri vii în memoria noastră și le vom păstra în suflet mereu! Dumnezeu să-l ierte si să-l odihneasca!” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here