Acasă Sport

VICTORIE | CSM Mediaș a învins Athletic Constanța în deplasare

167
CSM Mediaș în turul 2

CSM Mediaș a învins Athletic Constanța în deplasare, scor 83-77. 

Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a debutat astfel cu dreptul în campionat. Cei trei jucători sârbi de la CSM, Milan Vulic, Andrija Simovic și Stefan Sajin au fost motoarele echipei reușind 60 dintre cele 83 puncte.

CSM Mediaș a făcut un prim sfert bun la Constanța și a condus cu zece puncte pe tabela de marcaj, scor 27-17. Au urmat zece minute de mare luptă, pe parcursul cărora medieșenii au condus chiar și la 17 puncte, însă la finalul cărora, formația gazdă a reușit să recupereze două puncte din ecart. Astfel, la pauza mare scorul a fost 43-35 pentru formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa.

Sfertul al treilea a consemnat revenirea gazdelor pe tabela de marcaj. Constănțenii au recuperat ecartul și au trecut chiar în avantaj. Înainte de startul sfertului decisiv, scorul a fost 61-60 pentru formația gazdă.

CSM Mediaș a fost echipa mai bună în ultimele zece minute de joc. Medieșenii au trecut la conducere pe tabela de marcaj și au reușit să mențină avantajul până la final, în ciuda eforturilor formației gazdă de a reveni. S-a încheiat în cele din urmă 83-77 pentru gruparea de pe Târnava Mare.

Milan Vulic a fost omul numărul unu pentru CSM Mediaș. Acesta a reușit 28 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. Andrija Simovic a avut reușit un double-double cu 18 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, iar Stefan Sajin a încheiat și el partida în double-double, cu 14 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here