Acasă Nova TV

Înscriere în Cartea Funciară | Anunț important pentru posesorii de terenuri

1053

Anunț important pentru posesorii de terenuri în ceea ce privește înscrierea în Cartea Funciară.

Primăria Municipiului Mediaș anunță că a lansat programul de înregistrare sistematică pentru înscrierea gratuită a terenurilor situate în extravilanul Municipiului Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou.

Pentru înscrierea dreptului de proprietate în cartea funciară, proprietarii, posesorii sau alți deținători legali ai  terenurilor sunt rugați să depună la Primăria Municipiului Mediaș – Centrul de Informare pentru Cetățeni (C.I.C.) următoarele documente:

  1. Copie legalizată după T.P.;
  2. Copie legalizată după Certificat de moștenitor, dacă este cazul;
  3. Copie legalizată după contract de vânzare-cumpărare, dacă este cazul;
  4. Copie legalizată după alte acte, dacă este cazul;
  5. Copie după CI/BI.
Depunerea documentelor se poate face zilnic la C.I.C. din sediul Primăriei Municipiului Mediaș, Piața Corneliu Coposu, Nr. 3 până cel târziu la data de 10 decembrie după următorul program :
  • Luni, Miercuri si Joi de la 8 la 16
  • Marți de la 8 la 18
  • Vineri de la 8 la 13

În situația în care proprietarii, posesorii sau alți deținători legali ai  terenurilor nu pot fi identificați, conform  Legii cadastrului și publicității imobiliare nr. 7/1996 republicată cu modificările și completările ulterioare,  dreptul de proprietate se va înscrie provizoriu în favoarea Municipiului Mediaș.

Pentru orice alte informații și lămuriri vă rugăm să contactați Primăria Municipiului Mediaș – Compartimentul Cadastru și Topometrie la nr. tel.  0269803847 sau topograful autorizat pentru efectuarea lucrărilor, dna Ioana Băncilă nr. tel. 0723628895.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here