Acasă Transilvania Online

ALDI se pregătește să intre în Transilvania cu două magazine

4340
aldi pregateste intrarea in transilvania
ALDI, unul dintre cei mai mare retaileri din lume ar putea să inaugureze primele magazine în România în cursul anului viitor. Cele dintâi unități ar putea fi deschise în Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov și Timişoara.

Aldi a intrat anul acesta în Italia cu zece magazine după doi ani de planificări. Magazinele au fost construite de la zero. Conform Ziua De Cluj, acest model ar putea fi aplicat şi în ţara noastră. Anul trecut, Aldi a început recrutarea managerilor în România, salariile oferite fiind de peste 5.000 de euro. În 2019 se fac doi ani de planificări astfel că putem vedea primele magazine care ar putea fi deschise atât în Bucureşti, cât şi în Cluj, Braşov sau Timişoara.

Conform capital.ro ar fi existat şi posibilitatea unei achiziţii de magazine, însă şansele s-au dovedit a fi reduse. S-a vehiculat la un moment dat preluarea de către ALDI a magazinelor Profi, însă Daniel Cîrstea, executivul român care conduce Profi a declarat recent că firma are planuri mari. Profi şi-a propus ca în cinci ani să devină liderul pieţei.

ALDI are în prezent aproape 15.000 de magazine, prezente în 20 ţări din Europa, America de Nord, Asia şi Australia şi afaceri de peste 50 de miliarde anual.

Foto: lebensmittelzeitung.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.