Acasă Sibiu

Vasile Miriuță este noul antrenor la AFC Hermannstadt

232
miriut antrenor afc hermannstadt
AFC Hermannstadt a anunţat astăzi plecarea antrenorului Alexandru Pelici de la conducerea tehnică a echipei, după rezultatele nesatisfăcătoare din Liga 1.

În ultimele zile s-a vehiculat intens iminenta schimbare a lui Pelici de la cârma lui AFC Hermannstadt, astfel că oficializarea era așteptată de suporterii sibieni.

În urma analizei ultimelor rezultate ale echipei noastre şi considerând că e nevoie urgentă de un şoc la echipă, FC Hermannstadt se vede nevoită să anunţe despărţirea de antrenorul său, Alex Pelici, omul căruia îi datorăm multe dintre extraordinarele performanţe din ultimul an. Îţi mulţumim din suflet, Alex Pelici, pentru fiecare dintre momentele de aur puse în albumul tânărului nostru club, pentru traseul triumfal al promovării şi drumul spre finala Cupei„, se arată într-un comunicat al clubului sibian.

Teodor Birţ, preşedintele clubului AFC Hermannstadt, a declarat, marţi, că antrenorul Alexandru Pelici va fi înlocuit de Vasile Miruţă.

Am găsit o cale amiabilă de a renunţa la serviciile lui Alexandru Pelici, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru această echipă. Nu este un secret, noul antrenor al echipei va fi Vasile Miriuţă, după discuţiile pe care le-am purtat în ultimele zile va prelua echipa„, a declarat Teodor Birț pentru Telekom Sport.

Vasile Miriuţă (50) a antrenat ultima dată pe FC Dinamo, echipă de la care a fost demis în primăvară, din cauza rezultatelor slabe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.