Acasă Sport

Gaz Metan pierde cu FCSB la Mediaș în etapa a 4-a din Liga 1

300
Gaz Metan întâlnește FCSB

Gaz Metan întâlnește FCSB într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga 1.

Gazu vine după victoria de acasă cu Dinamo, în urma unei partide foarte bune, iar steliștii vin după egalul din Europa League, Cu Hajduk Split, scor 0-0. Dealtfel, antrenorul Stelei a anunțat că la Mediaș va folosi o echipă improvizată, pentru a-şi odihni mai multe piese de bază pentru returul cu Hadjuk Split, care o poate duce pe FCSB în play-off-ul Europa League.

Gaz Metan nu are probleme de lot și, în plus, antrenorul Mihai Teja revine pe banca de rezerve, după suspendarea de două etape.

FCSB va începe în următoarea alcătuire: C. Bălgrădean – Junior Maranhão, D. Nedelcu, B. Planić, A. Jakoliš – K. Qaka, O. Popescu – F. Coman, O. Moruţan, D. Man – R. Rusescu.
REZERVE: A. Vlad, M. Pintilii, L. Filip, H. Gnohéré, F. Tănase, R. Benzar, Filipe Teixeira.

GAZ METAN va începe în următorul 11: Ricardo Batista, S. Bușu, B. Diallo, M. Constantin, V. Crețu – I. Cristea, B. Fofana – Ely Fernandes, N. Chamed, D. Olaru – Carlos Fortes.
REZERVE: R. Pleşca, R. Romeo, Luís Aurélio, A. Buziuc, David Caiado, R. Trif, M. Stancu.

Arbitrul întâlnirii este Marius Avram.

MINUTUL 4 OCAZIE FCSB: Raul Rusescu trimite peste poartă de la aprox. 11 metri, după o centrare perfectă a lui Junior Morais. A fost o neatenție a lui Marius Constantin, care l-a scăpat din marcaj pe atacantul stelist.

MINUTUL 30 OCAZIE GAZ METAN: Chamed execută o lovitură liberă din apropierea careului, dar mingea este trimisă pe centrul porții și Bălgrădean, pe poziție, salvează FCSB!

MINUTUL 31 GOL GAZ METAN: Fofana rămâne fără marcaj în careu și înscrie cu piciorul drept, după lovitura de colț rezultată din faza anterioară. Mingea a fost deviată de Junior Morais, iar Bălgrădean a fost ușor surprins. VEZI GOLUL AICI

MINUTUL 43 OCAZIE GAZ METAN: Carlos Fortes șutează periculos pe jos, la poarta lui Bălgrădean, dar mingea lovește bara, după o centrare de pe partea stângă și o pasă de la Chamed.

MINUTUL 45+2 OCAZIE FCSB: Florinel Coman trimite periculos din corner, iar mingea lovește bara celor de la Gaz Metan.

MINUTUL 49 GOL FCSB: Moruțan egalează după o pasă în adâncime venită de la Ovidiu Popescu. VEZI GOLUL AICI

MINUTUL 63 GOL FCSB: Atacantul steliștilor Gnohere înscrie perfect, după o centrare a lui Tănase. VEZI GOLUL AICI

MINUTUL 84 GOL FCSB: Acțiune foarte bună a lui Gnohere, care trimite o pasă excelentă printre doi fundași medieșeni la Coman, care șutează în colțul lung, bară și gol. VEZI GOLUL AICI

SCOR FINAL: GAZ METAN – FCSB 1:3

Declarații Mihai Teja și Nicolae Dică


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here