Acasă Sport

Gaz Metan întâlnește Dinamo București în etapa a treia | Informații live

229
tensiuni la gaz metan

Gaz Metan întâlnește Dinamo București în etapa a treia.

Alb-negri încep în formula Ricardo Batista, Valentin Crețu, Marius Constantin, Bradley Diallo, Sorin Bușu, Iulian Cristea, Fofana Boubacar, Nasser Chamed, David Caiado, Darius Olaru și Carlos Fortes.

Dinamoviștii încep în formula Jaime Penedo, Sergiu Popovici, Mihai Popescu, Georgios Katsikas, Laurențiu Corbu, Sergiu Hanca, Dan Nistor, May Mahlangu, Ivan Pesic, Diogo Salomao și Robert Moldoveanu.

Gaz Metan deschide scorul in minutul 7! Darius Olaru îl învinge pe Penedo cu un şut perfect din interiorul careului. Pasa a venit de pe partea stângă de la Bușu, iar preluarea lui Darius a fost foarte bună.

Dinamo egalează în minutul 32! Popovici, fostul jucător al Gazului, primește mingea pe partea stângă, într-o poziție suspectă de offside, centrează foarte bine și Salomao înscrie din careu.

Dinamo preia conducerea în minutul 47! Robert Moldoveanu, scăpat de marcajul lui Bușu, reia foarte bine din prima centrarea perfectă a lui Sergiu Hanca de pe partea stângă. GOLUL ESTE AICI

Gaz Metan egalează în minutul 56! Popovici a încercat să respingă mingea din propriul careu, dar degajarea sa îl loveşte pe Popescu, iar balonul ricoşează în plasă. Autogol!

Gaz Metan preia din nou conducerea, 3-2 în minutul 58! Carlos Fortes înscrie al treilea său gol din Liga 1 cu un şut la colţul lung, fără speranță pentru portarul Penedo. GOLUL ESTE AICI

FINAL DE MECI: GAZ METAN – DINAMO 3:2

Declarații Mihai Teja și Florin Bratu după Gaz Metan – Dinamo 3-2


Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here