Acasă Sport

Gaz Metan a transferat 4 jucători străini | Video și declarații

237
4 jucători

Gaz Metan a transferat patru jucători străini, câte unul în fiecare compartiment.

Gruparea de pe Târnava Mare și-a asigurat serviciile portarului Ricardo Batista, ale fundașului Bradley Diallo, mijlocașului Fofana Boubacar și ale atacantului Carlos Fortes.

Cei patru jucători noi au fost prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă. Primul dintre ei este portarul Ricardo Batista, jucător în vârstă de 31 ani din Insulele Capului Verde, care are însă și cetățenie portugheză. Acesta a semnat cu Gaz Metan pentru următorii doi ani. Bradley Diallo evoluează pe postul de fundaș central, este origine francezăși are 27 ani. El va îmbrăca tricoul alb-negru pentru următorul an, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

Fofana Boubacar evoluează pe postul de mijlocaș central, este născut în Guinea și are 27 ani. Acesta a semnat cu Gaz Metan pentru următorii doi ani. Carlos Fortes are 23 ani și evoluează pe postul de atacant. Acesta are origini în Insulele Capului Verde, însă deține și cetățenie portugheză, fiind de altfel născut în Portugalia. Carlos Fortes a semnat pentru următorii doi ani cu Gaz Metan.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here