Acasă Nova TV

Opreşte furtul lor! Sunt banii tăi de pensie | Avertismentul PNL

807
Opreşte furtul lor! Sunt banii tăi de pensie

Partidul Național Liberal a lansat o campanie de informare cu privire la pilonul II de pensii, intitulată Opreşte Furtul Lor. Sunt Banii Tăi De Pensie.

Scopul campaniei Oprește Furtul Lor. Sunt Banii Tăi De Pensie este acela de a-i avertiza pe cetățeni că guvernarea PSD-ALDE pregătește un act normativ prin care să se mute banii de la pilonul II de pensii la sistemul public de pensii.

Conducerea PNL Mediaș a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre campania de informare şi strângere de semnături, lansată de formațiune la nivel național. Prin aceasta se dorește avertizarea populației cu privire la faptul că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, pregătesc jaful secolului. Concret se dorește trecerea a peste 9 miliarde de euro din pilonul II de pensii la sistemul public de pensii.

PNL îşi propune să intre în contact cu toţi cetăţenii cu vârste cuprinse între 18-45 ani, contribuabili la acest pilon. Liberalii atrag atenţia asupra consecinţelor atacului PSD-ALDE asupra celor peste 9 miliarde de euro acumulaţi în conturile private ale românilor ce contribuie la pilonul 2 de pensii.

Campania PNL se va desfăşura până la sfârşitul lunii iunie şi va consta în conferinţe de presă şi distribuirea a două milioane de pliante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.