Acasă Nova TV

Mediașul este chemat în stradă | Protest în Piața Corneliu Coposu

1054

Mediașul este chemat în stradă.

Joi seara începând cu ora 19:00 va fi organizată în Piața Corneliu Coposu o acțiune de protest împotriva parlamentarilor PSD-ALDE care au adus o serie de modificări la Codul de procedură penală.

Un eveniment în acest sens a fost creat și în rețeaua de socializare Facebook sub hashtag-ul #Rezist.

„Aceiasi penali care in februarie 2017 ne-au scos din casa cu intentiile de a modifica legea in favoarea lor si strict pentru interesul personal, vor din nou sa isi creeze propriile legi. Actualele modificari ale Codului Penal si ale Codului de Procedura Penala au o tinta precisa. Salvarea imediata a lui Dragnea si a lui Tariceanu de la raspunderea penala si crearea unui paradis infractional pentru politicienii certati cu legea. In toata tara zeci de romani isi arata indignarea.

Mediasul a aratat acum un an si ceva prin cei mai bine de 4000 de cetateni iesiti in strada si nu numai, ca nu sunt de acord cu acesti politicieni corupti care din vina noastra si numai a noastra au ajuns sa ne conduca si sa faca legi. In calitate de cetatean cinstit al acestei tari imi voi arata si eu revolta iesind in strada in fata Primariei Medias si cred ca si voi Medieseni care imi impartasiti gandirea veti face acelasi lucru. Astept sa vad daca sunteti de acord cu mine si sa vedem cand putem si noi sa ne facem vazuti si auziti in strada. Va multumesc” se arată în descrierea evenimentului.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here