Acasă Nova TV

Cerc pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă la Biblioteca Municipală | Galerie foto

917

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă a avut loc vineri la Biblioteca Municipală Stephan Ludwig Roth. 

Tematica Cercului pedagogic din Semestrul al doilea al anului școlar 2017-2018, a avut două subiecte distincte și o evaluare. Primul dintre acestea a fost pezentarea de carte ,,Să ne împrietenim cu natura”, susținută de Profesorul în învățământ preșcolar Corina Maria Popa de la Grădiniţa Numărul 18 Sibiu. Aceasta a avut loc în cadrul Programului naţional ,,Ecogrădiniţa”.

Al doilea a fost workshop-ul ,,Rolul Povestirii și a poveştilor create în desfăşurarea procesul instructiv-educativ din grădiniţă”. Acesta a avut loc în cadrul Programului național ,,Să citim pentru mileniul trei”, respectiv Programul naţional ,,Paşi spre educaţia incluzivă”. De asemenea în cadrul Cercului Pedagogic a mai avut loc și o evaluare.

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă se organizează cu sprijinul Inspectorilor de specialitate de la I.S.J. Sibiu, Prof. Dr. Maria Turean și Prof. Delia Stoicescu, respectiv al Elenei Sajgo, Directorul Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret din cadrul Primăriei Mediaș. Responsabili de acest Cerc pedagogic sunt Profesorul Peter Izabella, Directorul Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Bucuria Copiilor” Mediaș, respectiv Profesorul Iustina Nicula, Directorul Grădiniței cu Program Prelungit Numărul 12 Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.