Acasă Sibiu

Tânăr ucis în bătaie în cartierul Vasile Aaron din Sibiu

1433

Un tânăr în vârstă de 26 ani a murit luni seara după ce a fost bătut de alți trei tineri.

Incidentul s-a petrecut luni în jurul orei 18:00. Acesta a fost agresat în fața unui bar de pe strada Șureanu din cartierul Vasile Aaron. Tânărul a fost transportat la spital, însă nu l-au mai putut salva.

Comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

„La data de de 28.05.2018, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost sesizat telefonic de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu despre faptul că, în data de 28.05.2018, în jurul orei 18:00, numitul R. M. A. a decedat în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către trei persoane de sex masculin, agresiune ce s-a petrecut în aceeaşi dată, în jurul orei 1800, în faţa barului denumit „Şureanu” aparţinând SC Palmierul Com SRL situat pe str. Şureanu din Sibiu, în laterala blocului cu nr. 78.

Din probele administrate până la acest moment a rezultat că, în data de 28.05.2018, în jurul după-amiezii, între suspectul S.C.N. şi victima R.M.A. s-a iscat un conflict ce a degenerat în acte de violenţă, suspectul S.C.N. fiind lovit de către victima cu pumnul în zona ochiului stâng. După această primă altercaţie, suspectul S.C.N. a solicitat sprijinul suspecţilor C.C.S. si C.D.l care s-au deplasat la locuinţa suspectului S.C.N. cu un autoturism Audi condus de suspectul C.C.S.. În autoturism s-a urcat pe locul din stânga-spate suspectul S.N.C. si cei trei au pornit în căutarea victimei pe care au găsit-o în faţa barului „Şureanu”.

Suspectul C.C.S. a oprit autoturismul în imediata apropiere a victimei şi cu toţii au coborât din maşină. Suspectul S.C.N. s-a îndreptat către victima R.M.A. în vârstă de 26 de ani, pe care a doborât-o la pământ şi ulterior a lovit-o cu picioarele de mai multe ori în zona abdominală. Suspectul C.D.I. a lovit victima cu piciorul în zona coapselor şi a prins victima de picioare în timp ce aceasta se afla la pământ. Suspectul C.C.S. l-a lovit cu pumnul în faţă pe martorul B.P. iar după ce acesta s-a refugiat în bar, şi-a îndreptat atenţia către victima care se afla deja culcată la pământ pe spate pe care a lovit-o cu picioarele în zona abdominală.

Reținuți 24 ore

Din probele existente în cauză, rezultă bănuiala rezonabilă că fapta pentru care s-a început urmărirea penală a fost săvârşită de către numiţii S.C.N., C.C.S. şi C.D.I. motiv pentru care prin Ordonanţa procurorului din data de 29.05.2018 s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale faţă de suspectul S.C.N. în vârstă de 28 de ani , C.C.S. în vârstă de 26 de ani şi C.D. I. în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit a Cod pr. Pen., aceştia fiind reţinuţi prin Ordonanța procurorului din data de 29.05.2018 pe o perioadă de 24 de ore, până la data de 30.05.2018, ora 03,00

Prin ordonanţa procurorului din 29.05.2018, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii S.C.N., C.C.S. şi C.D.I. pentru comiterea infracţiunilor de omor, prevăzută de art.188 al.1 Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod pr. Pen.
În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să solicite Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a inc. S.C.N., C.C.S. şi C.D. I.. pentru o perioadă de 30 de zile urmând ca Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, să se pronunţe” se arată în comunicatul de presă.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here