Acasă STIL DE VIATA

Buton de Ștergere Istoric și Dating | Schimbări majore la Facebook

873
clean history si dating LA FACEBOOK

Facebook pregătește schimbări majore pe platforma de socializare. Mark Zuckerberg a anunțat la conferința dezvoltatorilor F8 că se lucrează la o opțiune care va permite utilizatorilor să șteargă istoria lor de browsing de pe rețea și la un serviciu de Dating.

Totodată, utilizatorii vor putea vedea ce site-uri și aplicații trimit la Facebook date despre ei și vor putea șterge o parte dintre aceste date. ”După audierea din Congres am învățat un lucru: că nu am avut răspunsuri clare la unele întrebări despre date. Lucrăm pentru a ne asigura că totul va fi clar”, spune șeful Facebook. ”Va fi un buton simplu pentru a șterge istoria de browsing de pe Facebook: pe ce ai făcut click, ce site-uri ai vizitat și așa mai departe”, spune Zuckerberg,

Zuckerberg a comparat noua unealtă Clear History cu ștergerea cookie-urilor din browser și, cei care vor alege să șteargă toate informațiile posibile, vor trebui să se aștepte ca experiența generală pe Facebook să aibă de suferit. Va fi mai complicată autentificarea pe unele site-uri și va dureza ceva timp până când Facebook va învăța din nou preferințele utilizatorului.

Mark Zuckerberg a dezvăluit că în viitor va exista un serviciu de „dating” (matrimonial), printre alte produse noi. El a spus publicului că funcția de „dating” va lua în considerare aspectele legate de confidențialitate și va fi lansată în curând, scrie HotNews.

„Sunt 200 de milioane de oameni pe Facebook ce au ca status al relației singur”, spune Zuckerberg.

Citește mai mult pe HotNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here