Acasă Nova TV

Doi consilieri locali noi au depus jurământul de credință | VIDEO

1079
Doi consilieri locali noi

Doi consilieri locali noi au intrat luni după-amiază în legislativul local.

Alexandru Tulinschi, candidat pe lista PNL, respectiv Lucian Bordi, candidat pe lista PSD, au depus jurământul de credință după ce mandatele le-au fost validate.

Ședința Consiliului Local Mediaș din luna aprilie a consemnat două modificări în rândul aleșilor. Doi consilieri, unul PNL și unul de la PSD, au decis să demisioneze. Locul acestora a fost ocupat de către următorii supleanți pe lista formațiunilor de la alegerile locale din 2016. Astfel, Ionuț Buzean a renunțat la calitatea de consilier local prin demisie, iar în locul acestuia a intrat în Consiliul Local din partea PNL, Alexandru Tulinschi. Acesta are 35 ani, este de profesie inginer și lucrează la o societate comercială din municipiul Mediaș.

Silviu Sasu a demisionat și el din Consiliul Local. În locul acestuia va completa grupul PSD, Lucian Bordi. În vârstă de 47 ani, acesta este de profesie economist și lucrează la o societate comercială din oraș. Lucian Bordi a mai fost consilier local și în mandatul trecut, din mai 2014 până în iunie 2016. 

Primarul Gheorghe Roman a ținut să le mulțumească pentru activitate celor doi consilieri care au demisionat și în același timp le-a urat succes celor mai noi aleși locali.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here