Acasă Sport

Gaz Metan VS Concordia Chiajna | Informații live

345
Gaz Metan intalneste Concordia Chiajna

Gaz Metan întâlnește Concordia Chiajna în etapa a doua a play-out-ului.

După victoria înregistrată de Juventus cu ACS Poli Timișoara, alb-negri au căzut pe ultima poziție a clasamentului, astfel că au nevoie de orice punct pus în jocul cu Concordia Chiajna.

Tehnicianul Cristian Pustai începe partida contra ilfovenilor în formula Alexandru Greab, Valentin Crețu, Marius Constantin, Sokratis Fytanidis, Sergiu Popovici, Ionuț Neagu, Iulian Cristea, David Caiado, Joao Diogo, Andrei Tîrcoveanu și Mario Rondon.

De partea cealaltă, Ion Moldovan va trimite în teren o formulă formată din Alessandro Caparco, Andrei Patache, Andrei Marc, Alexandru Albu, Ruben Manasse, Lucian Panait, Andrei Prepeliță, Claudiu Bumba, Nivaldo Freitas dos Santos, Marian Cristescu și Marius Pena.

Minutul 33 Gaz Metan deschide scorul! Medieşenii au deschis scorul prin Joao Diogo, aflat la primul gol marcat în Liga 1. Portughezul a înscris cu o lovitură de cap, după ce a păcălit pasul la offside al oaspeţilor și o centrare foarte bună a lui Caiado.

Minutul 80 Concordia Chiajna egalează! Oaspeţii au reuşit să egaleze, prin Andrei Prepeliţă, care a tras plasat de la marginea careului cu piciorul drept. Mingea a fost deviată decisiv de Neagu.

Minutul 89 Penalty pentru Gaz Metan Mediaş! Arbitrul arată punctul de la 11 metri după un fault a lui Caparco asupra lui Joao Diogo. Faza a început, însă, de la o mare eroare a lui Andrei Prepeliţă.

Minutul 90 Lovitura de pedeapsă a fost executata foarte bine de Rosado care a transformat impecabil, iar medieşenii revin în avantaj într-un final dramatic.

SCOR FINAL 2-1

ACTUALIZARE DECLARAȚII CRISTIAN PUSTAI ȘI ION MOLDOVAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here