Acasă Nova TV

Eximtur Mediaș s-a alăturat Proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi

255

Eximtur Mediaș s-a alăturat Proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi.

Medieșenii și nu numai ei sunt așteptați la sediul agenției de pe strada I.G. Duca numărul 24 pentru a pune un zâmbet pe fața unui copil de sărbători. Acțiunea socială ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi se desfășoară până în data de 15 decembrie.

,,ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. În fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din orașele în care locuim.ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune. Practic, punem în cutii de pantofi cadouri pentru copiii defavorizați și ne asigurăm că ajung la ei” spun organizatorii evenimentului.

Acțiunea a început în anul 2007. Anul trecut s-au strâns un număr total de 9692 cutii, în 262 de centre de colectare din peste 200 orașe și 16 țări (Serbia, Anglia, Belgia, Franța, Germania, Cehoslovacia, Australia, Danemarca, Statele Unite ale Americii, Austria, Olanda, Italia, Israel, Moldova, Spania și desigur România).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.