Acasă Sport

Gaz Metan a remizat alb cu Sepsi în deplasare | VIDEO REZUMAT

182

Gaz Metan a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe în deplasare.

Partida disputată sâmbătă după-amiaza la Braşov s-a încheiat fără gol marcat. În urma acestui rezultat, cele două echipe şi-au păstrat poziţiile în clasament. Gaz Metan este pe locul 13 cu 11 puncte acumulate, iar Sepsi pe locul 12 cu 12 puncte.

Prima ocazie a aparţinut gazdelor. În minutul 7, şutul lui Nikolic de la 16 metri a fost respins de Sârghi. Peste patru minute, Sîrghi a căzut în careu după o ținere a lui Nikolic și a cerut lovitură de la 11 metri. Centralul Alexandru Tudor a lăsat însă jocul să continue. În minutul 29, acelaşi Nikolic l-a depăşit pe Marius Constantin și a șutat puternic, dar l-a luat la țintă pe Greab.

În minutul 63, Claudiu Herea a profitat de o situație în care mingea a ajuns cu noroc la el, a scăpat singur cu Greab, dar portarul Gazului a reușit să respingă cu piciorul. Alb-negri au avut şansa de a pleca cu toate cele trei puncte de la Braşov, dar portarul lui Sepsi s-a opus. În minutul 85, Surugiu a executat foarte bine o lovitură liberă, lateral dreapta, direct pe poartă și Niczuly a respins cu un reflex formidabil de sub transversală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here