Acasă Sibiu

Furt de televizoare cu repetiție | Poliția cere sprijin pentru identificarea hoților

922

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt de televizoare.

În fapt, în data de 10.08.2017, persoane necunoscute au sustras trei televizoare și un suport TV dintr-o societate comercială de pe raza localității Șelimbăr. Inițial, în jurul orei 19:00, în incinta societății comerciale au pătruns trei persoane de sex masculin însoțite de o minoră în vârstă de 3 – 4 ani, și au sustras două televizoare și un suport TV.

Peste aproximativ o oră, respectiv în jurul orei 20,00, una dintre persoanele observate anterior, însoțită de un adolescent și aceeași minoră, a revenit în magazin de unde a sustras un alt televizor. Prejudiciul creat este de aproximativ 3.100 de lei.

O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins în imagini persoanele în cauză. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la aceste persoane sunt rugaţi să apeleze Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu la numărul de telefon fix 0269/208211.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.