Acasă Sibiu

Prefectul de Sibiu schimbat cu fosta secretară din Roșia

1121
adela munteanu Prefectul de Sibiu

Fosta secretară a Primăriei din comuna Roșia, Adela Muntean, este Prefectul de Sibiu. Decizia a fost luată în ședința Guvernului din 5 octombrie.

La alegerile de anul trecut Adela Muntean a candidat din partea PSD pentru funcția de primar al comunei Roșia, fără succes însă. Ea ocupă funcția de secretar al Primăriei Roșia din 2011, până în 2010 fiind consilier juridic în cadrul Direcției generale pentru asistență socială și protecția copilului, scrie turnulsfatului.ro.

Numirea ei vine la câteva zile după ce subprefect a fost numit Horațiu Marin, fost lider al organizației municipale a PSD. Potrivit lui Horațiu Marin, instalarea Adelei Muntean este programată pentru ziua de marți a săptămânii viitoare.

Eu consider că vom avea o colaborare foarte bună. Nu doresc să comentez schimbarea prefectului, această decizie fiind atributul primului-ministru”, a declarat Horațiu Marin, subprefectul Sibiului.

1 COMENTARIU

  1. Incepe infectarea Sibiului cu excremente psd? Ii lasam pe imbecilii astia sa conduca Sibiul?Ne facem de cacat in fata oamenilor? Acte de sabotaj si alungati acesti cretini din Prefectura!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.