Acasă Sport

Gaz Metan a smuls un punct pe terenul CFR-ului

207

Gaz Metan a smuls un punct pe terenul CFR-ului.

Partida din Gruia s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Clujenii au controlat jocul, însă nu au găsit drumul spre gol. De partea cealaltă, medieşenii s-au apărat bine şi au avut şansa să dea lovitura în al cincelea minut al prelungirilor. Arlauskis a reţinut şutul lui Popovici, iar gruparea de pe Târnava Mare a obţinut un punct.

Prima repriză a partidei din Gruia a fost dominată de formaţia gazdă. În minutul 18 şutul lui Cristian Manea a trecut puţin pe lângă poarta lui Alexandru Greab. Peste zece minute, Adrian Păun a ţintit transversala cu un şut din marginea careului de şaisprezece metri. În minutul 31, Urko Vera a trimis cu capul peste poartă.

Actul secund s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate. În minutul 54, Alexandru Greab a reţinut mingea şutată de Urko Vera. Cu zece minute înainte de final, portarul alb-negrilor s-a remarcat din nou şi a boxat în lateral şutul puternic din lovitură liberă al lui Djokovic. În minutul 88, lovitura de cap a aceluiaşi Djokovic a trecut peste poartă. În al cincelea minut de prelungiri gaziştii au avut şansa de a da lovitura. Arlauskis a reţinut însă şutul lui Sergiu Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here