Acasă Sport

Al doilea eșec consecutiv acasă | Gaz Metan – CSM Poli Iași 0-2

214

Gaz Metan a înregistrat al doilea eșec consecutiv acasă.

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă de CSM Poli Iași cu scorul de 2-0. Pedro Mendes în prima repriză și Jo Santos în finalul jocului au marcat golurile victoriei oaspeților. După acest eșec, alb-negri rămân pe penultimul loc al clasamentului Ligii întâi.

Gaz Metan a avut șansa de a deschide scorul în primul minut. Frăsinescu a greșit în apărare, mingea a ajuns la Nasser Chamed, care a șutat slab în brațele lui Kelava. În minutul 2, Panțîru a avut o incursiune bună dar a șutat pe lângă poartă. În minutul 29 șutul lui Lokaj pe colţul scurt, din apropierea liniei de tuşă, a fost reţinut de portarul ieșenilor.  Peste alte cinci minute Kelava a scăpat o minge în față, însă a deviat apoi în corner şutul lui Manole. Deschiderea scorului a venit în minutul 37. Pedro Mendes a finalizat din a doua încercare o acţiune foarte bună de atac a moldovenilor, pe traseul Platini – Panţâru.

În actul secund medieșenii au evoluat foarte slab și nu au avut nicio ocazie de gol.  De partea cealaltă, Andrei Sin a trecut pe lângă 2-0. Fotbalistul ieşenilor a fost blocat însă excelent de Alexandru Greab. Golul a venit totuși în ultimele zece minute de joc. Jo Santos a plecat pe contraatac, l-a depăşit pe Akaki Khubutia şi l-a executat cu o scăriţă pe Alexandru Greab.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here