Acasă Sport

Amical cu 5 goluri între Gaz Metan și CFR Cluj | VIDEO REZUMAT

878
două meciuri pe stadionul gaz metan

Gaz Metan a pierdut cu scorul de 2-3 amicalul disputat pe teren propriu cu CFR Cluj.

În condițiile în care campionatul este întrerupt în Liga 1, cele două echipe au profitat de această pauză. S-a jucat două reprize de câte 60 minute. Ambele formații au folosit două formule de echipă. CFR Cluj a deschis scorul în prima repriză. Ibrahima Balde a șutat la poartă, mingea a lovit bara și a revenit în careul de 6 metri, iar Urko Vera pe fază a marcat simplu. În repriza a doua, clujenii și-au dublat avantajul. Marius Coman a scăpat singur spre poartă și l-a executat pe Alexandru Greab.

Gaz Metan a revenit în joc prin golul lui Cristian Danci. Alexandru Buziuc a șutat, portarul a respins greu, un apărător al clujenilor a deviat și el mingea care a ajuns la Cristian Danci. Mijlocașul a șutat, mingea a fost deviată și a intrat în poartă. Gazdele au egalat apoi după o acțiune frumoasă a lui Ovidiu Bic care a driblat un apărător advers, a pătruns în careu, i-a pasat lui Laurențiu Manole care a reușit să marcheze cu un șut la colțul lung.

CFR a câștigat în cele din urmă cu 3-2. În minutele de final ale jocului, Marius Coman a pătruns în careu, a șutat, mingea a fost respinsă și a ajuns la Laurențiu Rus care a înscris simplu din zona punctului cu var.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here