Acasă Sibiu

Un bărbat și-a înjunghiat fiul și un vecin | VEZI amănunte

2578

Un bărbat din Poplaca a fost reținut 24 de ore de către polițiști, după ce pe fondul consumului de alcool și-a înjunghiat fiul și un vecin.

Miercuri în jurul orei 21:45, Secția 1 Poliție Rurală Șelimbăr a fost sesizată despre o altercație care s-a produs în satul Poplaca. În urma acesteia, două persoane au suferit vătămări corporale ușoare. Un localnic și-a înjunghiat fiul și un vecin.

„La fața locului, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit următoarele. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri intrafamiliale mai vechi, în mediul stradal a avut loc o altercație verbală între doi localnici, tată și fiu, în vârstă de 53, respectiv 27 de ani. În urma acestia tatăl i-a provocat fiului său o plagă înjunghiată. Pentru a aplana conflictul, între cei doi a intervenit un localnic (în vârstă de 41 de ani). La rândul său, acesta a fost agresat de bărbatul de 53 de ani.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Aici au primit îngrijiri medicale.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de infracțiunii de violență în familie. El va fi prezentat în cursul acestei zile instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest dosar continuă” a precizat Subcomisarul Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here