Acasă Nova TV

Scandal la Blăjel | Opt bărbaţi au fost reţinuţi

2725

Miercuri, polițiștii medieșeni au reținut opt persoane care au provocat un scandal pe strada Veselă din localitatea Blăjel.

Opt bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani , domiciliați în localitatea Blăjel, au fost reținuți 24 de ore. Aceştia sunt acuzaţi de săvârşirea mai multor infracțiuni. Este vorba de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, loviri sau alte violențe și amenințare.

,,În fapt, la data de 23 august, în jurul orei 22:00, pe strada Veselă din localitatea Blăjel, a izbucnit un scandal. Au fost implicate două grupuri de aproximativ 12 persoane. Cauzele au fost nişte neînțelegeri mai vechi și consumul de alcool. Conflictul a degenerat în distrugeri și vătămări corporale. Un bărbat și o femeie au fost transportați la spital. Aceştia au suferit răni la nivelul feței și al membrelor. Cei doi nu au rămas internați.

În urma investigațiilor efectuate, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a opt dintre participanții la scandal. La data de 31 august, cei opt bărbați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here