Acasă Sibiu

Fără permis, a furat o maşină şi a intrat cu ea într-un stâlp | Galerie foto

2398

Un tânăr de 17 ani fără permis de conducere, a furat o maşină şi a intrat cu ea într-un stâlp.

La data de 29 august, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Acesta s-a produs în municipiul Sibiu, în jurul orei 07:00, pe strada Constituţiei. Conducătorul auto a fost reţinut de poliţişti. Oamenii legii au stabilit că acesta a furat o maşină şi nu avea permis.

,,În fapt, la data de 29 august, în jurul orei 06:30, un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în oraşul Cisnădie, a condus un autoturism pe strada Constituţiei. La intersecţia cu strada Magheru, pe fondul lipsei experienţei în conducere, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Acesta a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate la locul producerii evenimentului, s-a stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul din incinta unei societăţi comerciale de prestări servicii situate pe Bulevardul Corneliu Coposu. Acesta l-a condus apoi pe strada Constituţiei până în mometul producerii tamponării. De asemenea, poliţiştii au concluzionat că tânărul nu deţine permis de conducere.

Şoferul a fost reţinut 24 de ore. În data de 30 august, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis, respectiv furt în scop de folosinţă” a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here