Acasă Sport

Eşec la limită pentru alb-negri la Voluntari | Alexandru Tudor a făcut praf meciul

509

Alb-negri au fost învinşi luni seara în deplasare de FC Voluntari cu scorul de 2-1.

A fost o partidă în care centralul Alexandru Tudor a viciat clar rezultatul. Acesta care nu a acordat nu mai puţin de trei lovituri de pedeapsă pentru alb-negri.

FC Voluntari a început mai bine partida disputată luni seara pe teren propriu. Mihai Voduţ a avut prima ocazie în minutul 7, atunci când Alexandru Greab a reţinut însă lovitura sa de cap. Portarul medieşenilor a scos apoi în corner lovitura de cap a lui Popescu. Acesta nu a mai avut ce face în minutul 20, atunci când Ivanovic a marcat dintr-o lovitură liberă de la 22 metri.

Acelaşi jucător a fost aproape de a face dubla însă Greab a scos senzaţional de sub bara transversală. Prima oportunitate a Gazului Metan a venit în minutul 39. Akaki Khubutia a reluat cu capul o centrare din corner, însă portarul gazdelor a reținut. Gaz Metan a avut o ocazie uriașă în minutul 45. Manole a centrat de pe partea dreaptă, Olaru a reluat cu capul, însă mingea a lovit transversala.

Gaz Metan a început în forţă actul secund. În minutul 53 Bojan Golubovic a lovit bara cu un șut din afara careului. Ilfovenii au mai avut o ocazie bună de a-și dubla avantajul în minutul 72. Mihai Voduț a șutat peste poartă din câțiva metri după ce a încercat să-l lobeze pe Greab. În minutul 74 a ieşit la rampă centralul Alexandru Tudor. Mihai Popescu a blocat cu mâna un balon în careu după o lovitură de cap, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Gaz Metan a egalat peste alte patru minute, după ce Akaki Khubutia a înscris cu o lovitură de cap după o centrare a lui Tîrcoveanu. Ilfovenii au trecut din nou în avantaj în minutul 84, după golul lui Florin Cernat, care a primit o pasă foarte bună din partea lui Novac și a înscris fără probleme. În minutul 89, Tudor s-a făcut că nu vede un fault în careu al lui Filipov, iar apoi în prelungiri a închis ochii şi atunci când Golubovici a fost tras de mână tot în careul de şaisprezece metri.

Foto: prosport.ro&sport.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here