Acasă Sibiu

Bărbat căutat de polițiști | A luat banii uitați în fanta unui ATM

2925

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unui bărbat.

Acesta și-a însușit pe nedrept o sumă de bani dintr-un ATM de pe raza municipiului Sibiu. În data de 18 august dimineața,  un bărbat și-a însușit pe nedrept suma de 2.500 de lei. Banii au fost uitați de către o sibiancă în fanta unui ATM amplasat în municipiul Sibiu.

O cameră de supraveghere montată în zonă surprinde în imagini persoana în cauză. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu la numărul de telefon fix 0269/208211.

ACTUALIZARE:

În seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor pe rețelele de socializare, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa.

În dosarul penal întocmit în urma plângerii depuse de victimă și în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, a intervenit împăcarea părților astfel încât bărbatul nu va mai răspunde penal pentru fapta săvârșită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here