Acasă Nova TV

VIDEO Persoane căutate de Poliţia Mediaş | Sunaţi dacă puteţi oferi informaţii

10846

Poliţia Municipiului Mediaş cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unei persoane de sex feminin şi a unui bărbat. La data de 30 iunie, femeia a găsit un portmoneu în incinta unui magazin de mezeluri şi în loc să-l predea păgubitului sau comerciantului, l-a însuşit.

Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi.

Femeia care şi-a pierdut portmoneul este din comuna Blăjel. Ea a sesizat imediat poliţia iar în urma vizionării înregistrărilor video a rezultat faptul că o femeie, însoţită de un bărbat, a observat portmoneul şi, după câteva momente, la introdus în geantă.

Femeia purta o rochie albă cu puncte negre şi avea o geantă neagra. Este de statură medie, corpolentă, cu faţa ovală. La momentul respectiv avea părul prins la spate. Femeia, căutată acum de poliţie, era însoţită de un bărbat îmbrăcat cu un tricou albastru deschis, având un desen pe partea din faţă. Totodată purta bermude, negru cu alb, adidasi cu sireturi fluorescente şi purta o geantă neagră pe umăr. Este de statură medie, are faţă ovală şi barbă scurtă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste două persoane, sunt rugate să sune la cel mai apropiat post de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here