Acasă Sport

Eric la Viitorul lui Hagi | O să vedeţi un nou Eric

680

Eric de Oliveira, care a venit în România în 2007, şi-a împlinit visul de a juca în Champions League.

Fotbalistul a semnat cu Viitorul Constanţa, în cursul zile de sâmbătă.

Eric a declarat pentru ProSport, că mirajul celei mai importante competiţii şi faptul că Gica Hagi l-a dorit au fost factorii determinanţi pentru care a acceptat oferta Viitorului.

“Înseamnă foarte mult pentru mine să joc la actuala campioană. Este o responsabilitate mare, dar mă bucur că Hagi m-a dorit aici. Sunt onorat. Sper să ajungem în Champions League. Consider că am ajuns în vârful carierei. O să vedeţi un nou Eric”, a spus brazilianul care a mai jucat în România doar pentru Gaz Metan şi Pandurii.

Eric a fost şi pe lista de achiziţii a lui Adrian Mutu. Acesta l-a sunat pentru a-l întreba dacă e tentat să joace la Dinamo, dar brazilianul spune că discuţiile n-au avansat până la chestiunile financiare. Eric povesteşte că nu salariul a fost cel care l-a făcut să aleagă între Viitorul şi Dinamo, ci pur şi simplu faptul formaţia campioana l-a contactat încă de la mijlocul lunii mai.

“Cu Dinamo nu am ajuns la discuţii financiare. Cei de la Viitorul m-au contactat încă de pe 14 mai”, a dezvăluit Eric.

Jucătorul brazilian are 162 de partide şi 44 de goluri în Liga I şi 14 partide în cupele europene, toate în Europa League.

Sursa ProSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here