Acasă Sibiu

Hoţi de biciclete prinşi de poliţiştii sibieni | VEZI amănunte

318

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au identificat și prins autorii mai multor furturi de biciclete comise pe raza municipiului Sibiu.

În urma activităților investigativ – operative și de cercetare penală, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au identificat și prins autorii mai multor furturi de biciclete săvârșite în perioada aprilie – mai 2017, pe raza municipiului Sibiu.

,,Este vorba despre doi sibieni, unul în vârstă de 21 de ani, celălalt, minor, în vârstă de 15 ani, ambii domiciliați în municipiul Sibiu, care, în perioada menționată, au săvârșit 6 furturi de biciclete.

Față de sibianul în vârstă de 21 de ani, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță pe o durată de 24 de ore, urmând ca, în data de 8 iunie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea  mai multor infracțiuni de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Totodată, minorul va fi prezentat Serviciului de Medicină Legală Sibiu în vederea expertizării psihiatrice pentru stabilirea discernământului în comiterea faptelor. Ca rezultat al activităților operative efectuate, polițiștii sibieni au identificat și ridicat un număr de patru biciclete, urmând a se continua cercetările pentru stabilirea provenienței acestora” a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here