Acasă Sport

Gaz Metan a învins clar FC Voluntari | Duble Eric și Buziuc

388

Gaz Metan a învins FC Voluntari cu scorul de 4-1. 

Eric de Oliveira și Alexandru Buziuc au marcat câte două goluri pentru gruparea de pe Târnava Mare, care a obținut astfel prima victorie după trei etape în care nu marcase. În urma acestui rezultat, alb-negri au egalat CSMS Iași în fruntea play-out-ului.

După o primă repriză albă, în partea a doua au venit și goluri. În minutul 51, Eric de Oliveira a reușit o acțiune personală pe partea dreaptă și a înscris cu un șut la colțul lung. Peste doar patru minute gazdele și-au dublat avantajul. Valentin Crețu a centrat de pe partea dreaptă, iar Alexandru Buziuc a marcat cu un șut din apropiere. În minutul 62, Eric de Oliveira a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, mingea a căzut în fața porții și a intrat apoi în plasă.

Ilfovenii au redus din diferență în minutul 68 în urma unui corner, atunci când Ionuț Buzean a deviat cu capul mingea în propria poartă. Scorul final a fost stabilit de același Alexandru Buziuc cu șase minute înainte de final. Acesta a marcat cu capul la colțul scurt după o centrare de pe partea dreaptă de la Romeo Roberto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.