Acasă Revista Presei

Fetele Elenei Cârstea soldaţi în armata Statelor Unite ale Americii

1626

Elena Cârstea (55 ani) îşi postează pe contul de Facebook fotografii din America acolo unde locuieşte împreună cu fiicele ei şi soţul său, de aproape 11 ani. Cu câteva zile în urmă, familia Cârstea-Muttard a petrecut o zi pe plajă, la Oceanul Atlantic.

Elena Cârstea este foarte mândră şi de cele două fiice ale sale, Sanda (20 ani) şi Adriana (16 ani), pe care le-a adoptat, pe vremea când erau doar nişte mogâldeţe: ”Sanda a ales să intre în Garda Naţională, unde poate fi solicitată să salveze americanii, în caz de situaţii de urgenţă, precum cutremure sau uragane”, a declarat pentru click.ro medieşeanca.

Mezina familiei a îmbrăcat şi ea uniforma militară: ”Cea mică va merge tot pe urmele Sandei. Vrea şi ea să fie în Garda Naţională, ceea ce m-a surprins. Nu mă amestec, le las pe ele să decidă ce vor să facă în viaţă”, a mai adăugat Elena Cârstea.

Mulţi se întreabă cu ce se ocupă artista în Florida, căci a renunţat la muzică: ”Lucrez la o agenţie imobiliară şi am ales acest loc de muncă întrucât îmi oferă un program flexibil şi îmi permite să petrec mai mult timp cu familia”.

Elena este mulţumită cu viaţa din America dar susţine că mereu îi zboară gândul la ţara natală: ”Îmi este dor tare de România, de-abia aştept să o văd pe mama…

Citeşte mai mult ŞI VEZI FOTO pe CLICK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here