Acasă Nova TV

16 elevi din Copșa Mică, voluntari în Proiectul ,,Eu Selectez!” | FOTO

261

Primăria oraşului Copşa Mică împreună cu Eco-Sal Mediaş, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ,,Nicolae Teclu” Copşa Mică, au demarat joi, a VII-a ediţie a campaniei de sensibilizare-colectare selectivă a deşeurilor „Eu Selectez!”.

În cadrul proiectului s-au înscris un număr de 16 voluntari, elevi ai claselor a VIII-a ai şcolilor gimnaziale din localitate. Proiectul se desfăşoară în mai multe etape: cursuri despre colectarea selectivă, vizite în teren la locurile de colectare selectivă, vizită la staţia de selecţie şi transfer Eco-Sal Mediaş, vizitarea depozitului ecologic de la Sighişoara, pichetarea zonelor de selecţie din oraş, distribuirea de materiale informative, etc. La final, absolvenţi vor susţine un seminar despre colectarea deşeurilor, în faţa părinţilor şi a altor invitaţi din oraş.

„Elevii prezenţi la sediul Clubului Seniorilor Copşa Mică, la prima întâlnire, au fost întâmpinaţi de Primarul Mihalache Tudor Daniel şi de către Mircea Mărgineanu, reprezentant SC Eco-Sal SA şi li s-a prezentat un istoric al colectării deşeurilor până la aplicarea în 2006 a Proiectului de Colectare selectivă zonal. La finalul ambiţiosului proiect participanţii vor primi Certificate de Experţi în Managementul Deşeurilor şi vor face o vizită la Parlamentul României, ca o mică răsplată pentru cunoştinţele acumulate şi activitatea desfăşurată în cadrul programului <<Eu Selectez!>>” se arată într-un comunicat de presă remis de către Primăria Copșa Mică.

Foto: Primăria Copșa Mică

Articolul precedentA transportat material lemnos în mod repetat în baza aceluiași aviz | Amendă de 10.000 lei
Articolul următor26 persoane mușcate de căpușe la Mediaș | O femeie diagnosticată cu Boala Lyme

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.