Acasă STIL DE VIATA

Cinci telefoane cu cea mai lungă durată de viață a bateriei

360

Posesorii de smartphone-uri știu că, de obicei, o încărcare ține aproximativ o zi, cu o utilizare moderată a telefonului.

Dacă o baterie cu durată lungă de viață reprezintă un criteriu important, atunci când achiziționați un telefon, ar trebui să aruncați o privire pe lista telefoanelor cu cea mai mare durată a vieții bateriei întocmită de cei de la cNET. Testul la care au fost supuse acestea a constat în redarea continuă a videoclipurilor în timp ce dispozitivele se aflau în modul avion.

Samsung Galaxy S8 Plus (VEZI AICI)
Este un telefon mare, cu un ecran de 6.2 inci și vine cu toate dotările tehnice fratelui mai mic, Galaxy S8, inclusiv o durată mare de viață a bateriei. În timpul testelor aceasta a rezistat 18 ore.

Motorola Moto Z Play (VEZI AICI)
Cel mai ieftin telefon din gama medie a obținut cel mai bun timp din gama Z a celor de la Lenovo. Redactorii cNET recomandă acest telefon nu doar pentru durata de viață a bateriei (23 de ore și trei minute în testul menționat mai sus), ci și pentru că funcționează cu accesorii modulare foarte utile.

Samsung Galaxy A7 (VEZI AICI)
Cu un rezultat de 22 de ore în testul cNET, Galaxy A7 este un telefon de dimensiuni medii care arată la fel ca Galaxy S7. Sigur, sistemul său de operare nu este cel mai nou și nu este rezistent la apă ca S7, dar dacă sunteți în căutarea unui Android ieftin cu o baterie excelentă, A7 trebuie luat în considerare.

Huawei Mate 9 (VEZI AICI)
Ecran mare, procesor Kirin 960 octa-core extrem de puternic și două camere, excelent pentru fotografii artistice – acestea nu sunt singurele avantaje ale lui Mate 9. Telefonul vine și cu o baterie de 4.000 mAh care a rezistat 18 ore și 35 de minute.

OnePlus 3T (VEZI AICI)
Cu un preț accesibil, începând de la 439USD sau 399GBP, modelul 3T înlocuiește ultimul model OnePlus 3 al companiei și e dotat cu un procesor Snapdragon 821 mai puternic și o cameră-față mai bună. De asemenea, are o baterie mai mare, care durează mai mult de 16 ore. Încă mai beneficiați de tehnologia de încărcare Dash a mărcii OnePlus, ceea ce înseamnă că dispozitivul se încarcă rapid.

Sursa; Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here