Acasă Sport

A venit și victoria | Gaz Metan – ASA Târgu-Mureș 2-0

460

Gaz Metan a obținut prima victorie din 2017, scor 2-0 cu ASA Târgu-Mureș.

Medieșenii au debutat astfel cu dreptul în play-out și au cinci puncte avans față de ocupanta poziției a doua, CSMS Iași. Alexandru Munteanu și Daniel Sikorski au semnat golurile alb-negrilor.

Gaziștii au început tare partida cu mureșenii lui Ilie Stan, iar în minutul 7, Daniel Sikorski a fost aproape de deschiderea scorului. Acesta a ajuns în postură de unu la unu cu portarul Eduard Pap, l-a driblat pe acesta, însă a șutat în plasa laterală. În minutul 24, Alex Munteanu a șutat puternic de la marginea careului, iar mingea a ocolit de puțin poarta. Peste doar un minut Andre a șutat la poarta lui Alexandru Greab, acesta a scăpat mingea, dar a revenit la timp și a reținut-o pe linia porții. La ultima fază a primei reprize, Daniel Sikorski a tras din întoarcere puțin pe lângă poartă.,

Gaz Metan a reușit să deschidă scorul în minutul 63. Daniel Sikorski a executat o lovitură liberă de la marginea careului, mingea a fost deviată de zid și a ajuns la Alex Munteanu care a deschis scorul. Oaspeţii au forţat egalarea în ultimele minute şi au cerut penalty în minutul 83, pentru un presupus henţ al lui Jasmin Trtovac, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

În prelungiri, Daniel Sikorski a scăpat singur, după o degajare greşită a lui Pap şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Gaz Metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here