Acasă Sibiu

Băut la volan, a fugit de poliție și a intrat în gardul unei case

1164

Băut la volan, a fugit de poliție și a intrat în gardul unei case.

Duminică dimineața în jurul orei 11:15,  poliţiştii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat unui conducător auto care circula în intersecţia DJ 106 Sibiu – Agnita cu DC 55 Caşolţ. Şoferul nu a oprit continuându-şi deplasarea spre localitatea Caşolţ pe strada Gării unde, din cauza vitezei neadaptate pe carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

„Conducătorul auto a fost imobilizat, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un localnic în vârstă de 30 de ani al cărui drept de a conduce este suspendat după ce, în repetate rânduri, a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului. Mai mult decât atât, şi de această dată şoferul emana un puternic miros de alcool, la testarea cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducerea unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală” a precizat Subcomisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here