Acasă Sibiu

Permise Auto Sibiu | Programări online de la 1 martie

5552

Prefectura Sibiu a anunțat că toți sibienii care doresc preschimbarea permisului de conducere începând cu data de 1 martie este necesar să se programeze online.

Serviciul este disponibil pe pagina web a Instituţiei Prefectului, prefecturasibiu.ro, Secţiunea Permise şi Înmatriculări / Programări Online.

Cei care solicită autorizarea provizorie pentru circulaţie a autovehiculelor, numerele roşii, se vor putea programa online de la aceași dată.

Până în prezent, sibienii au avut posibilitatea să se programeze online numai pentru operaţiunea de înmatriculare a unui autovehicul, disponibilă pe portalul Instituţiei Prefectului de la data de 1 februarie, scrie Turnul Sfatului.

Sibienii au fost foarte receptivi la programarea online pentru înmatricularea autovehiculelor, programările fiind făcute pentru aproximativ încă o lună. Din acest motiv, am decis să introducem programările online şi pentru preschimbările de permise, pentru ca lucrurile să decurgă cât mai civilizat, eliminând disconfortul oamenilor de a aştepta la rând încă de la primele ore ale dimineţii,” a declarat prefectul judeţului Sibiu, Cristian Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here