Acasă Sport

Pas greşit | Gaz Metan a pierdut în deplasare cu FC Voluntari

189

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FC Voluntari cu scorul de 1-0.

În urma acestui eşec, alb-negri rămân pe poziţia a patra în clasamentul Ligii întâi cu 38 puncte, însă lupta pentru un loc de play-0ff a devenit ceva mai complicată. Formaţia lui Cristian Pustai are nevoie de un succes în ultimele două etape atunci când va întâlni Steaua şi CS U Craiova, pentru a fi sigură de prezenţa în primele şase echipe la finalul sezonului regulat.

Prima repriză a partidei de la Voluntari a fost una săracă în fotbal. Lucrurile s-au animat în actul secund. Mai întâi în minutul 56 Florin Cernat a trimis din lovitură liberă puţin peste poarta lui Răzvan Pleşca. În minutul 67 s-a marcat şi singurul gol al confruntării. Costin Lazăr a trimis pentru Petre Ivanovic, care a preluat şi a marcat cu un şut la colţul lung.

Peste doar patru minute, gaziştii au avut şansa golului egalizator. Ciprian Petre a centrat foarte bine din partea dreaptă, iar Alexandru Buziuc a trimis cu capul din apropiere puţin pe lângă poarta lui Balauru. Ulterior, alb-negri nu au mai reuşit să pună în pericol poarta adversă, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.