Acasă Nova TV

Ratările au decis meciul si poate playoff-ul | Gaz Metan vs Steaua 1 – 1

847

Gaz Metan a avut un meci foarte important cu Steaua Bucureşti şi din păcate nu a reuşit să învingă, deşi a avut numeroase ocazii, ratate de Alex Munteanu şi Daniel Sikorski, primul din şase metri iar cel de-al doilea din poziţie de singur cu portarul.

În minutul 91 Crețu l-a găsit excelent în careul de 16 metri pe Sikorski, dar şutul acestuia, din 7-8 metri pe mijlocul porţii, a fost respins de Niţă.

Tehnicianul Cristian Pustai a început în formula: Alexandru Greab, Valentin Creţu, Jasmin Trtovac, Radu Zaharia, Dario Rugasevici, Iulian Cristea, Ovidiu Bic, Alexandru Munteanu, Eric de Oliveira, Alexandru Buziuc şi Daniel Sikorski.

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a început în formula: Florin Niţă, Gabriel Tamaş, Mihai Bălaşa, Gabriel Enache, Marko Momcilovici, Mihai Pintilii, Sulley Muniru, Antonio Jakolis, William de Amorim, Harlem Gnohere şi Denis Alibec.

0-1 MIN 30
Gnohere îl găsește excelent în careul de 16 metri pe Alibec, care preia și-l învinge pe portarul gazdelor cu un șut de la aproximativ 13 metri.

1-1 MIN 54
Trtovac primește o centrare în careul de 16 metri, reușește să-i paseze lui Sikorski, care-l învinge pe Niță cu un șut de la marginea careului mic.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here