Acasă Nova TV

Ce lucrează Delgaz Grid (E-ON Gaz) în 2017 la Mediaș | VEZI amănunte

1426
dimineața

Delgaz Grid colaboreazăcu Primăria Mediaş în derularea programului deinvestiţii din oraș, se arată într-un comunicat de presă remis de către companie.

Lucrările de investiţii ale Delgaz Grid în modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale a municipiului Mediaş continuă să fie o prioritate şi  în 2017, scopul final fiind siguranţa şi îmbunătăţirea calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale.

,,Pentru o mai bună corelare a programului de investiţii cu celelalte lucrări la infrastructură compania va colabora mai strâns cu Primăria Mediaş, în beneficiul locuitorilor acestui municipiu.

„Avem toată disponibilitatea privind intensificarea colaborării cu autorităţile locale pentru realizarea lucrărilor de investiţii din Mediaş. Este esenţial să continuăm investiţiile noastre în reţeaua de distribuţia a gazelor naturale şi este, de asemenea, important ca lucrările să fie planificate şi executate coordonat”, a declarat Radu Petre, director general adjunct al companiei Delgaz Grid.

Compania va finaliza, începând cu luna martie, lucrările de cuplare a conductelor noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale pe străzile Gloria (intersecţie cu strada A. Iancu), Păcii (intersecţie cu strada Petroliştilor), Gheţii (intersecţie cu strada I. G. Duca şi intersecţie cu strada Nicolae Iorga) şi Cloşca (intersecţie cu strada I. G. Duca, intersecţie cu strada G. Coşbuc şi în faţa Catedralei).

Delgaz Grid menţionează că a fost nevoită să reprogrameze pentru luna martie lucrările de cuplare a conductelor pe străzile Cloşca şi Gheţii din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din luna decembrie a anului trecut, când au fost programate iniţial.

Totodată, la acest moment sunt finalizate în proporţie de 90% lucrările de înlocuire a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe străzile V. Madgearu,  I. C. Brătianu, M. Weiss, Malului, P. Aman, S. Vodă, AleeaBuziaş, Luncii, L. Blaga, Topeltinus, Turnului şi Policlinicii.

Aceste investiţii au totalizat aproximativ 2 milioane lei fiind modernizaţi 7,5 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale.

Pentru 2017 compania a planificat două proiecte noi de modernizare a conductelor şi branşamentelor de distribuţie a gazelor naturale, pe străzile Şoseaua Sibiului şi Valea Moşnei, pe trasee care nu afectează carosabilul, prin acestea urmând să fie înlocuite circa 4 kilometri conducte şi branşamente. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la aproape 600.000 lei.

Începând cu 2018 Delgaz Grid are în vedere investiţii pentru înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale şi pe străzile Fagului, Plopului, Stefan. Bathory, Carpenului, Frasinului, Căpşunilor, Alexandru celBun, Florilor, 9 Mai, Panorama, Târnavei şi Dealului” se arată în comunicatul Delgaz Grid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here