Acasă Sibiu

Bandă de cerșetori români la Cambridge | Mașina care-i postează are numere de Sibiu

1600

Publicația britanică Daily Mail a publicat în ediția de weekend un articol despre presupuși oameni ai străzii din România care cerșesc în centrul orașului Cambridge, din Anglia.

Aceștia au fost filmați și fotografiați cum erau aduși la cerșit în zona comercială, cu o mașină înmatriculată în România și numere de Sibiu.

Reporterii i-au urmărit pe oamenii străzii despre care spun că sunt români, i-au filmat și fotografiat cum vin cu o mașină cu numere de Sibiu (SB-58-ROK) și parchează în apropierea centrului orașului. Toată acțiunea s-a desfășurat sâmbătă dimineața.

Jurnaliștii de la Daily Mail afirmă că mașina ar fi stat parcată în zonă mai bine de opt ore, interval în care gașca de cerșetori au împânzit centrul Cambridge-ului. Luat la întrebări de ziariști șoferul a spus că este italian și nu cunoaște limba engleză.

Ediția online a Daily Mail și declarațiile a doi localnici. Lisa Jay, 65 de ani, voluntar la Crucea Roșie Britanică, a confirmat că oamenii cerşesc, iar Asma Begum, 34 de ani, a spus că a mai văzut grupul acesta coborând din maşină şi cerşind prin zonă. (sursa: Ora De Sibiu)

Articolul original pe Daily Mail AICI

Articolul precedentBiletele pentru meciul cu Steaua se pun în vânzare de joi | VEZI cât costă
Articolul următorEtapa de zonă a Campionatului Național de Culturism la Mediaș | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.