Acasă Sibiu

Caz șocant | Femeie violată și ucisă de un minor de 16 ani

4332

Caz șocant în localitatea Săcădate, acolo unde a fost găsită o femeie în vârstă de 62 ani înghețată. 

Necropsia a scos la iveală faptul că aceasta a fost bătută, violată, iar ulterior ucisă. Incidentul s-a petrecut în data de 2 ianuarie, atunci când un minor de 16 ani din aceeași localitate a intrat peste femeie. Cadavrul înghețat al acesteia a fost găsit după două săptămâni.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, la data de 20.01.2017,  reţinerea inculpatului M.C.A. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod pen. şi infracţiunii viol prev. de art. 218 alin. 1 Cod pen.  la data de 21.01.2017 a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu. S-a reţinut că, la data de 14.01.2017, în imobilul situat în loc. Săcădate, nr. 198, jud. Sibiu a fost identificat cadavrul numitei C.C. , în vârstă de 62 ani.

În urma efectuării autopsiei s-a constatat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin obturarea căilor respiratorii şi prin compresiune toraco-abdominală. La autopsie s-au constatat şi leziuni traumatice genitale şi anale care s-au putut produce prin acţiunea unui factor traumatic local, posibil în cadrul unor raporturi sexuale vaginale şi anale consumate cu violenţă.

Prin raportul de constatare criminalistică s-a reţinut o urmă ridicată de pe un flacon găsit lângă patul victimei a fost creată de relieful papilar al degetului mijlociu de la mâna dreaptă a minorului M.C.A. În urma audierii, acesta a recunoscut că în noaptea de 02/03.01.2017, aflându-se sub o uşoară stare de ebrietate, a pătruns în imobilul victimei şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta fără consimţământul ei. Deoarece victima C.C. ţipa şi a încercat să se opună, inculpatul M.C.A.  i-a obturat căile respiratorii  şi a lovit-o iar, la scurt timp, a constatat că victima nu se mai mişcă şi a plecat deşi ştia că locuinţa nu este încălzită.

Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale. La data de 21.01.2017 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului minor pentru o perioadă de 30 zile” se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.