Acasă Nova TV

4 bărbaţi din Dumbrăveni şi Loamneş, cercetaţi pentru braconaj cinegetic | VEZI amănunte

3041

4 bărbaţi din Dumbrăveni şi Loamneş sunt cercetaţi pentru braconaj cinegetic.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu au depistat 4 bărbați bănuiți de braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept. De la cei în cauză, au fost ridicate arme de vânătoare cu glonț, lunete, un binoclu, lanterne, cuțite, cartușe, trei câini de vânătoare, două exemplare de mistreț vânate, precum și un autoturism de teren.

,,La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu au depistat în extravilanul localității Loamneș, pe fondul de vânătoare, două autoturisme de teren despre care aveau indicii că desfășoară activități specifice vânătorii.

Polițiștii au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 61 de ani, domiciliați în localitățile Dumbrăveni și Loamneș, din județul Sibiu, iar în portbagajul unuia dintre autoturisme au depistat 3 arme de vânătoare cu glonț, 3 lunete, un binoclu, o lanternă, un cuțit, 20 de cartușe, trei câini de vânătoare, precum și două exemplare de mistreț vânate, mascul și femelă.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept. Armele, muniția, vânatul și autoturismul au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here