Acasă Sibiu

Se fac plăţile pentru personalul din secţiile de votare | Vezi programul

667

Operatorii de calculator, informaticienii, preşedinţii şi locţiitorii preşedinţilor de secţiilor de votare din Sibiu, care au fost implicați în organizarea alegererilor din 11 decembrie, își vor primi banii de luni, 20 decembrie.

Potrivit Prefecurii Sibiu, de săptămâna viitoare se va face plata indemnizaţiilor personalului implicat în organizarea alegerilor.

Astfel, operatorii de calculator, informaticienii, preşedinţii şi locţiitorii de preşedinţi ai secţiilor de votare din municipiul Sibiu vor putea ridica banii aferenţi în zilele de 20,21,22 decembrie, de la Instituţia Prefectului , Str.Andrei Şaguna nr.10, între orele 09:00-16:00.
În zilele de 20 şi 21 decembrie se vor face plăţile pentru personalul din secţiile de votare organizate în municipiul Mediaş, banii putând fi ridicaţi de la Primăria Mediaş, între orele 10:00 – 15:00”, se arată în comunicat.

Banii pentru oamenii implicați în secţiile de votare organizate în restul localităţilor din judeţ vor fi virati primăriilor tot săptămana viitoare, preciează aceeași sursă.

Sibienii implicati in procesul de votare vor primi sume între 65 de lei/zi impozabili pentru informaticieni şi 150 de lei/zi impozabili, pentru operatori şi preşedinţi de secţii de votare. (stiridesibiu.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here