Acasă Sport

Depunctarea ar fi abuzivă | Ioan Mărginean merge luni la comisie

616
edi iordănescu manager general la gaz metan

Președintele Gazului Metan, Ioan Mărginean, a luat poziție după ce presa sportivă națională a scris că echipa va pierde trei puncte anul acesta.

Acesta spune că atât din punct de vedere al regulamentelor sportive cât și al legii insolvenței, Gaz Metan nu are cum să plătească presupusa datorie către clubul bulgar Cernomoreț Burgas care nici măcar nu a notificat gruparea de pe Târnava Mare în acest sens. Mai mult acesta este în prezent în faliment, iar în luna ianuarie va fi dezafiliat de către Federația de fotbal din Bulgaria.

Ioan Mărginean a explicat în cadrul unei conferințe de presă cazul Bekoe, fost jucător al alb-negrilor, în care FIFA a decis că acesta în solidar cu Clubul Gaz Metan are de plătit fostei sale formații Cernomoreț Burgas suma de 84.000 Euro. Președintele grupării de pe Târnava Mare spune că nu s-a primit nicio solicitare pentru acești bani, iar în prezent se desfășoară un proces civil cu jucătorul.

Ioan Mărginean spune că o eventuală depunctare ar fi abuzivă și că Gaz Metan va merge la TAS pentru a-și face dreptate și mai mult va da în judecată Federația Română de Fotbal și va cere daune interese de 3 milioane de Euro.

Luni, Ioan Mărginean merge în audiență în această chestiune la Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu și de asemenea va prezenta punctul de vedere al medieșenilor în fața comisiei care trebuie să se pronunțe asupra depunctării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here